Logga: Startis

Annonsering i Startis

Startis erbjuder flera olika former av annonsering. Du kan annonsera så att du bara betalar för kampanjens resultat eller betalar för annonsexponeringar. I vår försäljning använder vi annonsnätverken. Du kan få din annons på Startis genom nätverken.

Textlänkar och sökannonsering

Med textlänkar och sökannonsering får du effektivt nya kunder till dina sidor. I Startis kan du annonsera med hjälp av textlänkar från Google Adwords. Länkarna visas på olika sidor tillsammans med innehållet. Annonserna riktas enligt ämne, så att du kan nå kunder som är intresserade av ett speciellt ämne. Du behöver bara välja nyckelord till din annons. Du kan köpa sökannonsering till Google och Startis direkt från Google.

Pris

Du betalar bara då någon klickar på din annons och kommer till din sida. Du avgör själv din budget och hur mycket du vill betala för klick.

Försäljning

Google

Så här ser textlänkarna ut:

Skärmdump av textlänkar

Feta länkar

Feta länkar är länkar som finns i innehållet på Startis. Din länk syns betydligt bättre om den är i fet stil och du kan få fler besökare till din sida. Vi tar med länkar som passar in under de olika ämnesområdena och som leder till sidor av god kvalitet. Om din länk fattas från tjänsten, så kan du föreslå en ny länk.

Pris

Om din länk finns redan med i Startis, så kan du få fet stil till länken genom att köpa annonsering från Tradedoubler, Zanox eller Commission Junction. Då är feta länken en del av en större kampanj.

Försäljning

Tradedoubler
Zanox
Commission Junction

Så här ser feta länken ut:

Skärmdump av feta länken

Jättebanner och rektangel

Med en jättebanner får du din annons synlig i övre delen av Startis sidor. Rektangeln visas vid länkarna mitt på sidan. Annonserna säljs huvudsakligen av Advertising.com som en del av en större kampanj. Rektangeln på andra sidor, förutom första sidan, säljs av Google.

Pris

Annonserna säljs huvudsakligen så att du bara betalar för resultat. Google säljer annonser också per exponering. Du avgör själv din budget och hur mycket du vill betala för resultaten.

Försäljning

Advertising.com - Jättebanner och rektangel
Tradedoubler
Google - Rektangel

Annonsstorlekar

Jättebanner (728x90) och rektangel (300x250)

Rektangel:

Exempel på rektangeln

Jättebanner:

Exempel på jättebannern